Spring på baksidan.

 

 

Idag var vi ute på baksidan igen men jag fick tyvärr inte så bra bilder så ni får hålla till godo med den här!

 

Sibell är riktigt svår att få ut. Hon vet på en gång när det är nånting på gång. Hon gillar inte att bli lyft men för att få på selen måste vi lyfta upp henne och hålla i henne. Antingen får man ta henne när hon inte är ett dugg beredd eller så måste vi lura ut henne i trapphuset och stänga dörren då blir hon lite mer hanterbar. Tyvärr så förstår hon ju nästan alltid när det är någonting på gång.

 

Det blir desto enklare när hon kommer ut. Hon är inte alls så nervös längre förutom när det kommer främlingar i närheten. De har utforskat baksidan ordentligt och börjar nog känna sig hemma där nu. Vi behöver inte springa runt och hålla i selen hela tiden heller utan det räcker med att låta den släpa efter henne så får man enkelt tag på henne om det behövs. Så nu får båda katterna springa runt ganska fritt. Idag var de ute i över en timme och de verkade ha riktigt kul.

 


Byta namn.





Jag ska försöka byta namn på bloggen. Jag vet inte om det går men har iaf skickat ett mejl till bloggens kundtjänst och frågat.
Så om ni någon gång försöker gå in och det inte funkar så kan det alltså vara av den anledningen.



Uppdatering: Jag kommer inte byta namn på bloggen. Det gick tyvärr inte.


Släktträd.



Här har vi Ida, hennes mamman Chiquitita (överst), pappa Kentucky (underst) och hennes fyra små syskon.


Sibell
, hennes syster Nova (överst) och hennes bror Simon (underst).

Vi vet ingenting om hennes föräldrar.
Det är väldigt synd.. det hade varit jätte kul att fått veta hur de ser ut nu men tyvärr
 blir nog det lite för svårt att försöka ta reda på det så det kommer vi nog aldrig få veta.

Fotbollsfans


Det verkar som att det inte bara är Jason som är fotbollsintresserad av oss.











Sömntutor





Sover alla katter som Sibell? :P



Promenad i skogen


Idag fick Sibell och Ida vara ute på baksidan. Sibell var inte alls svår att få ut och hon verkade heller inte så rädd som hon varit förut när vi varit ute. Vi lät henne springa runt fritt med selen hängade efter och hon verkade trivas när hon utforskade omgivningen. Ida gillade också att springa runt ute men det visste vi ju redan eftersom hon inte alls är rädd av sig.
De var ute i mer än en timme och vi fick en hel del bilder.

Kissuppdatering: Ida har hållit sig i en hel vecka sedan de två olyckorna. Vi hoppas att det håller i sig annars är det dags för kastrering snart.


Bilder






videoklipp





Fina, fina kisse!



Min kamera laddades precis ur när jag tänkte ta lite bilder på våra sötnosar.. typiskt!
Så jag bestämde mig för att lägga upp en video från webbkameran. :)

Imorgon har vi tänkt att försöka gå ut med Sibell och Ida och då ska jag försöka att komma ihåg att ta med mig kameran ut.







Inte igen!


För fem dagar sen så hände något som vi hade hoppats på att få slippa... vi hittade en våt fläck i sängen och vi vet att det var Ida som låg bakom det.
Det gick 2 dagar och ingen nerkissad säng vart det, så vi hoppasde på att det bara var en olyckshändelse men efter 3:e dagen så hände det igen.
Vi var lite osäkra på om vi ville kastrera Ida men har nu bestämt oss för att göra det och hoppas på att kisseriet försvinner..

Vi måste ha extrem otur med detta för så vanligt är det väl inte att katter kissar i sängen, eller?










RSS 2.0